"WIE BEN IK":


Mijn naam is Elvira. Ik ben 29 jaar


Vanaf het moment dat ik een kappersopleiding begon, wist ik dat mijn handen het sleutelwoord waren voor mijn ambities. Na een tijd gewerkt te hebben als kapster in een kapsalon en ‘s avonds als hobby nagels zetten, vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.


In augustus 2004 begon ik vol verwachting met het opzetten van mijn eigen nagelstudio aan huis in Loosduinen. Nu na bijna tien jaar ervaring in de professionele nagel- en handverzorging en acht jaar mijn eigen nagelstudio, kan ik met een brede glimlach terugkijken op een mooie tijd. Mijn nagelstudio is in deze periode uitgegroeid tot een echte nagelstudio met een leuke klantenkring.


Als gediplomeerd nagelstyliste volg ik regelmatig cursussen om de mooiste nagels te kunnen blijven zetten. Deze cursussen bieden mij de kans de mooiste nail arts’en design nagels te creëren. Bovendien blijf ik op de hoogte van nieuwe trends en bezoek regelmatig beurzen om de trends op de voet te volgen. Ik investeer graag in nieuwe producten en vraag de klant om feedback.


Sinds 2011 is de salon "Nagels bij mij" gevestigd aan mijn huisadres in Scheveningen. Ik ben van mening dat de huiselijke sfeer zorgt dat klanten zich welkom en op hun gemak voelen en om die reden mij durven te vertellen wat zij precies verwachten en wat het beste bij hen past. Uiteraard heb ik een grote adviserende rol, maar de wens van de klant staat op nummer 1. Hopelijk zie ik u een keer in mijn salon.