Wat is Shellac?


Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Het is de nieuwste techniek op nagellakgebied. Het is anders dan gel.
Het is een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur en glans. Shellac nagels blijven gemiddeld twee weken zitten. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft u sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor uw natuurlijke nagels en kunstnagels.


Het resultaat


Veertien dagen lang een kleur en hoogglans die u niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken.Het is geschikt voor zowel de voeten als de handen. De Shellac behandeling kan ook inclusief mini-manicure óf Voetverzorging, wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgd zodat de lak goed kan hechten. Daarna volgt er een basecoat, vervolgens de kleurlak en als laatste de hoogglans top coat. Deze drie lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak direct droog is. Tot slot worden uw nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.


Verwijderen van Shellac


Verwijderen is simpel en kan binnen tien minuten worden gerealiseerd met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats zitten. Het behoeft geen weken, vijlen of frezen. De nagels lopen dus geen beschadiging op na een Shellac behandeling. De Shellac is uiteraard te verwijderen bij mij in de salon.